Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uppgifter från USA: "Chris O'Neill svarar inte i telefon, öppnar inte dörren"

30 maj, 2024, 18:00 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
TT
Uppgifter om Chris O'Neills beteende har dykt upp i amerikansk press.
Annons

Chris O'Neill är en paradoxernas man. Trots att han är gift med en prinsessa skyr han rampljuset, undviker det till varje pris.

Det är delvis därför han tackade nej till prinstiteln när han och prinsessan Madeleine blev äkta makar. Han har också talat öppet om hur han avskyr all uppmärksamhet som kommer med förhållandet.

– Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån. Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke, sa Chris i sin långa intervju med magasinet King.

Nya glädjebeskedet! Då flyttar Madeleine, Chris & barnen till SverigeBrand logo
Nya glädjebeskedet! Då flyttar Madeleine, Chris & barnen till Sverige

Chris O'Neill vägrar svara i telefon

Men Chris har sannerligen fått känna på hur det är att vara lovligt byte för Expressen. I en artikel i amerikanska New York Post, ägd av skoningslösa mediemogulen Rupert Murdoch, kan man läsa hur tidningens journalister har jagat Chris genom åren, för att få till en intervju.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Ni är ett så vackert par!TT

Chris har dock vägrat ställa upp.

"O'Neill svarar inte i telefon och ingen öppnade dörren när vi knackade på hos hans lägenhet i East Village, där grannarna sagt att de sett paret tillsammans", skriver New York Post, som dock fått prata med en anonym källa från prinsessans närhet.

– Madeleine är alltid lycklig när hon är med Chris, säger källan.

"Chris dyker upp med vackra kvinnor"

New York Post har också gjort sin research kring Chris förflutna.

"Bilder på O'Neill med vackra kvinnor – i ett foto från 2008 poserar han tillsammans med underklädesmodellen Maryam Abdullina ombord en yacht – dyker då och då upp på olika societetssajter", skriver tidningen.

Annons