Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uppgifter i Danmark: Prins Christian har mottagit mystisk gåva

14 okt, 2023, 12:00 

Mystiska gåvan till prins Christian – dagen innan stora kalaset.

Annons

Nu är det bara en dag kvar till det stora firandet. Prins Christian fyller på söndag 18 år och firar med en stor galafest på slottet, där kungligheter som prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria är på plats.

Så träffades Mary och Frederik!Brand logo
Så träffades Mary och Frederik!

Räkna med att det blir en alldeles speciell och festlig helg för Christian. Det stora födelsedagsfirandet kommer bli så elegant det kan bli och dessutom sändas på tv för alla som vill ta del av festligheterna.

Och redan nu har prinsen fått sin första gåva! Det är också en mycket speciell sådan, som gemensamt är skräddarsydd av folket och som Christian förmodligen får stor nytta av.

Annons
Prins Christian
Prins Christian fyller 18 år söndagen den 15 oktober.

Christians mystiska gåva

Det handlar nämligen om en radiogåva som danska P4 Morgen satt i rullning. Under veckan har man nämligen samlat in danskarnas bästa råd till en 18-åring och plockat fram de bästa 18, skriver Billed-Bladet.

De 18 råden är samlade i en bok avsedd för Christian, och det är verkligen en av de gåvor som kan visa sig vara praktiskt användbara i framtiden, då det ju handlar om hur man ska tackla vuxenlivet.

Får inte ta med sig gåvor till festen

Vad råden är för något är än så länge oklart, men man kan i alla fall räknad med att Christian tycker det är lite extra uppskattat att få en gåva som på många sätt är gjord av folket.

Annons

Och det är ju också så att det inte blir en massa gåvor till Christian i samband med festen. Det är nämligen inte tillåtet för gästerna att ta med sig några gåvor på festen.

"Deltagarna får inte ta med någon present till prinsen", skriver Faaborg-Midtfyn kommun på sin hemsida.

Prins Christian
Prins Christian applåderar säkert lite extra nu när han fått en bok med 18 goda råd.

Foto: TT

Annons