Uppgifter! Meghans ilska efter anklagelserna – stämmer BBC

Meghan och Harrys dotter är bara några dagar gamla men paret har redan reagerat på publiciteten.

Slå på ljud

Meghan och Harry har världens blickar på sig och de upphör aldrig att uppröra folket i Storbritannien och resten av världen.

Nyheten om att de döpt sin nyfödda dotter till Lilibet slog ner som en bomb och det har varit en uppsjö av åsikter sedan dess.

En av de mest uppseendeväckande nyheterna kring namnvalet har varit BBC:s rapportering från Buckingham Palace.

Enligt kanalen påstår en källa inom Buckingham Palace att drottningen inte blev informerad på förhand om att barnet skulle bära hennes smeknamn.

Meghan och Harrys ilska efter anklagelserna

Men detta har fått mothugg. En talesperson för Meghan och Harry säger raka motsatsen.

– Hertigen pratade med sin familj innan man gick ut med det, hans farmor var den första familjemedlemmen som han ringde. Under samtalet berättade han om att de planerade att döpa sin dotter till Lilibet i hennes ära. Hade hon inte tyckt att det var okej, då hade de inte använt namnet, säger talespersonen.

Meghan och Harry visar tydligt vad de tycker om att BBC rapporterat att de inte hade meddelat drottning Elizabeth om namnet på förhand. Enligt kungliga reportern på Daily Mail, Richard Eden, har paret redan satt sina advokater på att formulera en stämningsansökan mot det brittiska public service-bolaget.

Vi får se hur historien utvecklar sig!