Uppgifter: Oprah har genomfört intervjun med Meghan – fångades på bild

Talkshowlegendaren Oprah Winfreys program spelades in i veckan – mitt i turbulensen kring uttåget ur kungahuset.

Det har varit en dramatisk vecka i det brittiska kungahuset. Först, på måndagen, avslöjade Harry och Meghan att de väntar barn igen, bara några månader efter det tragiska missfall som drabbade dem förra sommaren och som Meghan själv berättade om i en öppenhjärtig artikel i New York Times.

LÄS MER: Meghan Markle gravid – visar upp fina magen!

Dagen efter fick vi oroande besked när det stod klart att prins Philip, som fyller 100 i år, förts till sjukhus. Som tur var i förebyggande syfte, men trots det är han i skrivande stund fortfarande kvar på sjukhuset.

LÄS MER: Drottning Elizabeths stora oro för prins Philip – britterna befarar det värsta

Drottning Elizabeth fruktar hämnd från Meghan

Därefter kom bomben vi alla bävat för en längre tid nu. Meghan och Harry meddelade drottning Elizabeth att de inte kommer komma tillbaka som arbetande kungligheter, och Buckingham Palace gick ut i ett pressmeddelande där det stod klart att de blir av med alla sina titlar och beskyddarskap, även prins Harrys militära titlar som han så stolt bär.

Ett oerhört slag för prinsen, som tjänstgjort i Afghanistan och innehar tre titlar inom militären i Storbritannien.

LÄS MER: Drottning Elizabeth straffar Meghan och Harry – avslöjas av egna orden

Medan allt det här pågått har en annan nyhet funnits med i tankarna, säkerligen även hos drottning Elizabeth. Den 7 mars ska en exklusiv intervju, där Oprah Winfrey träffar Harry och Meghan i deras första offentliga tv-framträdande sedan de sagt upp sig från kungahuset, sändas.

Intervjun med Oprah är genomförd

Nu rapporterar The Sun att intervjun redan är genomförd och klar. Tidningen rapporterar att intervjun hölls strax innan offentliggörandet av deras permanenta uttåg från kungahuset, och Oprah sågs lämna Kalifornien i en privatjet under lördagen. Alltså har hon var med paret under dessa turbulenta dagar i deras liv.

me

Meghan och Harry bjöd in Oprah i samband med att de offentliggjorde sitt uttåg ur kungahuset.

TT

– Det faktum att hon har varit med dem under en så intensiv period har gett henne en unik insikt i klyftan mellan kungligheterna. Förra veckans drama betyder att Oprahs tala-ut-program kommer vara rent guld när det kommer till tittarsiffror, säger en källa till The Sun, som har exklusiva bilder av Oprah när hon besöker Kalifornien och Meghan och Harrys hem.

Det är en sak som är säker och det är att vi inte hört det sista i den här historien!