Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uppgifter! Victoria och Daniel har köpt sommarställe i Stockholm

18 jun, 2021, 18:50 
SOLLIDEN 2019-07-14Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i samband med fdelsedagsfirandet av kronprinsessan p Solliden p sndagenFoto: Mikael Fritzon / TT / kod 62360

Lokaltidningen Nacka Värmdö Posten avslöjar idag att Victoria och Daniel investerat i ett sommarställe utanför Stockholm.

Annons
Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!Brand logo
Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!

Victoria och Daniel har alltid älskat naturen och havet och är inte främmande för sjölivet efter många somrar spenderade bland annat på Öland.

Nu har de investerat i ett alldeles en egen tomt på ön Värmdö, där de ska bygga en privat semesterbostad, något som avslöjas av lokaltidningen Nacka Värmdö Posten idag.

Hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftar köpet för NVP.

– De har för avsikt att bygga ett privat fritidsboende där ute. Bygglovet är godkänt och har vunnit laga kraft. Eftersom det är en fastighet som ägs gemensamt av kronprinsessparet så har många säkerhetsaspekter vägts in, säger Margareta Thorgren till tidningen.

Tomten köptes för ett år sedan men det är först nu som bygglovet godkänts.

– Det är en privat investering, och det är ingen offentlig bostad. Närheten till Stockholm och deras bostad i Haga har betydelse. Familjen har för avsikt att nyttja boendet under helger och lov, säger Margareta Thorgren.

Annons