Uppgifter: Victorias fina överraskning till Mette-Marit – som fotograferna inte fick fota

kronprinsessan mette-marit och kronprins haakon besöker Victoria och Daniel i stockholm
Exklusivt

Kronprinsparet av Norge har varit i Stockholm på ett tre dagar långt besök. De valde att bo hemma hos Victoria och Daniel på Haga där den svenska kronprinsessan hade fixat en alldeles särskild överraskning.

Äntligen blev det efterlängtade mötet mellan Victoria och Daniel och Haakon och Mette-Marit av. Vännerna har förstås träffat varandra privat under pandemin men nu fick hovet chans att planera det storslagna kungabesöket som hela Sverige har längtat efter.

EXKLUSIVT: Galafest, klackpanik och kärleksgester – oförglömliga ögonblick från Mette-Marits & Haakons Sverigebesök!
3:35

Efter reklamen: EXKLUSIVT: Galafest, klackpanik och kärleksgester – oförglömliga ögonblick från Mette-Marits & Haakons Sverigebesök!

(3:35)

Slå på ljud

Se filmen ovan för alla höjdpunkter från besöket

LÄS MER: Vilka kalaspinglor! Se Victoria och Mette-Marit festa loss

Haakon och Mette-Marit anlände till Stockholm i början av veckan och resväskorna åkte rakt in i gästvåningen på Haga slott. Därefter mötte de pressen på slottstrappan och så var det tre dagar långa besöket igång. Och de har varit fullspäckade dagar för Norges framtida kungapar. Tillsammans med Victoria och Daniel har de bland annat besökt Vetenskapsakademin, Fryshuset och Norrskensstiftelsen för att lära sig mer om verksamheterna. Men vår svenska kronprinsessa var också noga med att ha en privat kväll med sin kära vänner.

LÄS MER: Kungliga klackfadäsen på röda mattan – hör Mette-Marits skrik!

Victorias överraskning till Mette-Marit – hemma på Haga

Under tisdagskvällen gapade den kungliga kalendern tom och hovet förklarade att det vankades privat middag på Haga. Svensk Damtidning kan berätta att Victoria ordnat en mysig träff familjerna emellan och dessutom var Estelle och Oscar med under kvällen, enligt uppgifter. Estelle är ju Haakons guddotter och Oscar är ju Mette-Marits gudson så kronprinsparet hade förstås längtat lika mycket efter att få träffa dem som att besöka Stockholm.

LÄS MER: Victoria rörd av Mette-Marits ord: ”Därför är du så viktig för mig – och min dotter”

Foto: TT, Johan Söderlund