Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Uppgörelsen - nu kan prinsessan Madeleines nya liv börja...

20 maj, 2010, 10:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Separationen från Jonas Bergström har tagit Madeleine hårt.
Separationen från Jonas Bergström har tagit Madeleine hårt.

Nu har prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms liv som singlar börjat…

Madeleine tröstar sig med väninnorna, omväxlande i New York och Stockholm.

Jonas gick under jorden kort efter uppbrottet, men är nu tillbaka på jobbet.

Jonas Bergström är dock inte särskilt pratsugen när Svensk Damtidning ringer upp för att prata om framtiden

– Jag är inte en offentlig person längre, säger Jonas kort då vi  når honom på jobbtelefonen på Vinge Advokatbyrå.
Efter brytningen är ingenting sig likt, men livet går vidare, både för prinsessan Madeleine och för Jonas Bergström. Och deras gemensamma, åtta år gamla liv, måste delas upp.

Hur blir det till exempel med de gemensamma vännerna? Stureplan är litet och alla känner alla. Det kommer garanterat att bli trixande och planering, så att Madeleine och Jonas inte stöter ihop på samma tillställningar och på vännernas bröllop.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Har flyttat från Hovstallet

Jonas Bergström har redan flyttat ut sina pinaler från Madeleines våning i Hovstallet. Våningen står just nu tom, eftersom prinsessan föredrar att bo hemma på Drottningholm eller hos någon väninna. Jonas bor enligt uppgift i föräldrahemmet i Djursholm tills vidare.

Paret har haft ögonstenen, hunden Zorro, tillsammans. Nu blir det Madeleine ensam som får “vårdnaden” om vovven.

Och hur blir det med Villa Parkudden, den magnifika Djurgårdsvillan dit paret skulle ha flyttat som nygifta? Alla hyresgäster har redan fått nya ersättningsbostäder och enligt uppgifter till Svensk Damtidning kommer kungen nu att hålla hårt i det ståtliga huset. I framtiden blir förmodligen Villa Parkudden prinsessan Madeleines bostad i alla fall. Med eller utan make.

Madeleine behövde prata ut

Direkt efter separationen flydde prinsessan Madeleine till favoritstaden New York och där slöt väninnor, som modejournalisten Sofi Fahrman, pr-tjejen Lovisa de Geer och fotomodellen Mini Andén, upp. Tjejerna roade sig kungligt med luncher på lyxrestauranger. Och Madeleine fick tillfälle att både prata och gråta ut.

Annons

Desto mer överraskande var det att Madeleine några dagar senare stod på svensk mark. Hon ville ändå inte missa storasyster Victorias möhippa. Madeleine har ju ändå varit spindeln i nätet, tillsammans med Victorias bästis Caroline Kreuger Nilsson, när det gäller den superhemliga möhippan som varade i två härliga dygn.

Glatt kan vi konstatera att dagarna med tjejgänget gjorde susen – inte bara för Victoria – utan även för Madeleine.

Men troligtvis är prinsessan inte redo för den vidare bekantskapskretsen eller Stureplan – än. Många i Madeleines omgivning tippar att hon strax återvänder till New York.
Jonas Bergström ligger väldigt lågt. Det gör han nog klokt i eftersom Stockholm fortfarande florerar av rykten om nya flickhistorier. Ett nytt liv – bortom de fina salongerna – väntar Jonas. Många tror en omplacering blir aktuell, hans advokatfirma har kontor i Shanghai i Kina.

Annons

Blir det dit Jonas reser, blir avståndet också långt mellan honom och Madeleine. Prinsessan i New York, han i Shanghai…

Av Johanna Lejon

Foto: IBL

Läs mer om prinsessan Madeleine och Jonas Bergströms uppbrott och nya liv:


Annons