Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Upptäcken i bilden på prinsessan Sofia – misstanken fanns där hela tiden

09 maj, 2024, 10:00 
Nu görs en upptäckt i de nya bilderna på prinsessan Sofia. Och det är något man misstänkt ska ske.
Annons

Visst går det att leva ett bra tag på alla de underbara bilder vi fick på kungafamiljen i och med det danska statsbesöket? Både det danska kungaparet och vår svenska kungafamilj fullkomligt strålade, och bjöd på många snygga looks.

Ja, nu finns det massvis med detaljer att förkovra sig i – och en av dessa rör prinsessan Sofia och lyfts i dansk press.

Frederik & Mary bjuder på party – på kungaskeppet Dannebrog!Brand logo
Frederik & Mary bjuder på party – på kungaskeppet Dannebrog!

Upptäckten i nya bilden på prinsessan Sofia

Upptäckten gjordes i danska Billed Bladet, som följde besöket på plats i Sverige. Det handlar om bilderna från när kung Frederik och drottning Mary gav en svarsmottagning på Kungsskeppet Dannebrog under tisdagen, för att tacka för besöket.

Annons
Prinsessan Sofia
Snyggt, Sofia!Albert Nieboer

Givetvis var den röda mattan utrullad, och kungafamiljen poserade glatt inför kamerorna. Prinsessan Sofia, kronprinsessan Victoria och drottning Silvia matchade alla i vårigt vitt – men noterade du samma sak som danskarna?

– Både drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia var klädda i vitt, vilket - sett med danska glasögon - passade perfekt till den röda mattan som rullades ut framför Kungsskeppet Dannebrog, skriver Billed Bladet.

Annons
Drottning Silvia
Eleganta drottning Silvia.Albert Nieboer
Annons

Kronprinsessan Victorias fina gest till danska kungaparet

Framför den röda mattan klädde ju sig våra svenska kungligheter oerhört passande till temat – i rödvitt! Om det var medvetet eller inte förblir ett mysterium, men visst har man kunnat misstänka att något som detta skulle ske, och bara väntat!

Kronprinsessan Victoria
Att Victoria bar klarröda klackar och en röd liten väska var såklart ett genomtänkt val, för att hylla de danska gästerna.Albert Nieboer

Vår kungafamilj har ju faktiskt svart bälte i att prata med sina kläder, och deras klädval är så gott som aldrig en slump. Se bara på det finska statsbesöket för ett litet tag sedan: Victoria var klädd i vitt och Sofia i blått, precis som finska flaggan.

Foto: TT

Annons