Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Upptäckten med Charlenes dotter Gabriella, 8 på nya bilden

31 maj, 2023, 16:00 

Charlenes dotter Gabriella överraskar på nya familjebilden.

Annons

Monacos furstefamilj har haft fullt upp – och vi har fått se en hel del av furstinnan Charlene och furst Albert! Bland annat har Grand Prix gått av stapeln i Monaco, som givetvis lockar folkmassorna.

Charlene och Albert tog också med sig barnen till folkfesten, och då blev en detalj med dottern Gabriella så tydlig!

Här stjäl Victoria showen • Bilden avslöjar: Därför saknas Daniel • Chris till norska jättefesten – 3 kungliga snackisar från vecka 21!Brand logo
Här stjäl Victoria showen • Bilden avslöjar: Därför saknas Daniel • Chris till norska jättefesten – 3 kungliga snackisar från vecka 21!

Furst Alberts ord om tvillingarna

Ja, fursteparets tvillingar Gabriella och Jacques följer gärna med sina föräldrar på kungliga uppdrag. Och de har de gjort ända sedan de var små. Samtidigt är föräldrarna väldigt måna om att de kungliga barnen inte ska försättas under för stor press.

Annons

— Vi kommer inte att göra en hel "drillingsprocess" för att förklara för dem steg för steg vad som förväntas av dem, har Albert sagt till People.

– Vi vill inte sätta dem i rampljuset för mycket.

Men nu fick de äntligen följa med igen, och det är som sagt en speciell dag för landet. Charlene och familjen strålade som vanligt, och Charlene visade upp sin nya frisyr: det blonda håret har blivit mörkt!

Prinsessan Gabriellas likhet med furstinnan Charlene

Charlene har gjort sig känd för att byta frisyr lite titt som tätt, och hon har själv sagt att hon förmodligen är den kunglighet som experimenterat mest.

– Det kommer jag fortsätta med. Det är mitt val, fortsatte Charlene.

Vi lär alltså få se fler förändringar i framtiden, och visst väntar man med spänning.

Men nu är det dottern som piffat till sig i håret, eller i alla fall stajlat det lite annorlunda. Prinsessan Gabriella har länge rockat lugg, och nu såg den aningen skarpare ut än förut. Dessutom kan man göra en härlig upptäckt – det är ju en i princip identisk frisyr som mamma Charlene rockade 2020!

Annons
Furst Albert, furstinnan Charlene och tvillingarna prins Jacques och prinsessan Gabriella
Spana in Gabriellas frisyr!
Furstinnan Charlene
Här ser vi Charlene i en likadan.

Foto: TT

Annons