Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Upptäckten om Estelles klänning – kändismannens oväntade koppling

16 okt, 2023, 09:00 

Christer Lindarw ligger bakom prinsessan Estelles klänning.

Annons

Förra året såg vi henne göra internationell galadebut på prinsessan Ingrid Alexandras 18-årskalas. Nu har prinsessan Estelle presenterat sig igen – och ännu en gång gör hon storslagen succé!

Prinsessan Estelles kungliga succé – exklusiv film inifrån festen!Brand logo
Prinsessan Estelles kungliga succé – exklusiv film inifrån festen!

Med sin kungligt glittriga prinsesslook stal hon rampljuset. Den rosa tylldrömmen hade likt ett konstverk dekorerats med blomdetaljer längst upp och en rosett vid midjan.

Ja, det är inte lätt att få en klänning att lysa upp rummet när alla har tagit på sig sina finaste och festligaste kläder, men det var en bedrift som Estelle den här kvällen lyckades med.

Christer Lindarw ligger bakom designen

Nu står det också klart vem som ligger bakom Estelles underbara klänning. Det är nämligen ingen mindre än showartisten Christer Lindarw, som tidigare även designat kronprinsessan Victorias klänning.

Annons

”Stolt och hedrad igen. Den här gången fick jag uppdraget att designa klänningen till underbara Prinsessan Estelle. Prins Christian av Danmark fyller 18 år, med stor galafest i Köpenhamn idag”.

”Överdelen på klänningen är draperat tyllnät med gammelrosa tygblommor och pärlor. Kjolen i mjuk gammelrosa tyll. H.K.H kronprinsessan Victoria bär en klänning från Elie Saab”, skriver Christer Lindarw på Instagram.

Kraftiga reaktionen: ”Du är otrolig!!!!”

I kommentarsfältet är det många som uttrycker beundran för Christer Lindarws konstverk och hans känsla för detaljer.

”Vilken fin klänning du designat till Prinsessan Estelle och en bra blandning av galaklänning och ändå vara som är passande en 11åring”, skriver en person.

”Så otroligt vacker. Ja, du ska vara stolt o hedrad Christer. Finns nog ingen som kommer i närheten av din talang”, skriver en annan.

”Du är otrolig!!!!”, skriver Pernilla Wahlgren.

Foto: TT/Instagram

Annons