Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Urgulliga bilderna på Estelle och Daniel – får alla att smälta!

19 sep, 2023, 07:30 

Här är urgulliga bilderna på prinsessan Estelle och prins Daniel.

Annons

Tusentals folk på gatorna, viftande flaggor och frenetiska applåder i luften – och en hel kungafamilj som såg till att njuta av de stora festligheterna när kungen firade 50 år på tronen.

Vilka klänningar – och juveler! Se när kungligheterna kommer till jubileumsbankettenBrand logo
Vilka klänningar – och juveler! Se när kungligheterna kommer till jubileumsbanketten

Ett fullspäckat schema väntade för våra kungligheter, som såg till att ta på sig sina finaste kläder och stålsätta sig inför en helg fylld av glädje, fest och historiska ögonblick.

Prinsessan Estelle verkade vara lite extra glad. På flera bilder kunde man se hur hon tog för sig, skrattade och log under festligheterna, och njöt för fulla muggar över all uppståndelse.

Annons
Prins Oscar, prinsessan Estelle och prins Daniel
Prinsessan Estelle och pappa prins Daniel sågs ofta sida vid sida under kungens firande.

Estelles och Victorias beslut

Det blev tydligt inte minst under lördagens konsert, där artister som Magnus Uggla, Molly Hammar och Daniel Adams-Ray var på plats för att sjunga för kungligheterna.

Magnus Uggla passade dessutom på att riva av den odödliga klassikern ”Kung för en dag”, vilket fick hela kungafamiljen att sjunga med i rader som ”Man är kung, kung, kung i baren”.

Estelle och kronprinsessan Victoria satt bredvid varandra, dansade och applåderade i takt med musiken. Ibland fyrade de även av ett leende som vittnade om hur bra de trivdes i varandras sällskap.

Annons

Urgulliga bilderna på Daniel och Estelle

Estelle såg till att vara nära båda sina föräldrar. Hon sågs även ofta i pappa prins Daniels närhet och på flera bilder från festen såg de både skratta och krama om varandra.

Med andra ord var det väldigt tydligt hur roligt Estelle tycker att det är att umgås med sina föräldrar – och en helg då det vankas historiskt firande ser kronprinsessfamiljen till att göra det tillsammans!

Prinsessan Estelle och prins Daniel
Prinsessan Estelle och prins Daniel omfamnar varandra!

Foto: TT

Annons