Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Urgulliga detaljen i nya bilden på Louis – stjäl showen rakt av!

28 dec, 2023, 13:00 

Kopplingen till storebror prins George blir tydlig på nya bilden!

Annons

Likt många andra kungafamiljer får de yngsta familjemedlemmarna ofta stanna hemma när det vankas kungliga tillställningar. Den unga åldern gör att de helt enkelt inte är redo, samtidigt som föräldrarna så klart är måna om att barnen ska få en sån normal uppväxt som möjligt.

Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma KateBrand logo
Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma Kate

Men ibland har vi tur.

Då händer det att även de yngsta dyker upp. Prins Louis har dessutom en vana att stjäla rampljuset när han visar sig i offentliga sammanhang – och under julfirandet gjorde han ingen besviken.

Annons
Prins Louis
Prins Louis dök upp till gudstjänsten med ett plagg många sett förut.

Prins Louis val väcker reaktioner

Den här gången var det dock inte tal om något spex i form av roliga grimaser, som när han räckte ut tungan och gjorde sig lustig framför prinsessan Kate i direktsändning.

Nej, den här gången var det i stället hans klädval som fick stor uppmärksamhet. Byxorna han bar i samband med en gudstjänst på annandagen rymde nämligen en gullig detalj som flera nu reagerat över.

Prins Louis var klädd i en hel outfit från British Trotters bestående av en mörkblå vinterkappa och ett par blågröna tartanbyxor.

Annons

Byxorna har tidigare burits av storebror George

Och det är just byxorna som väckt reaktioner. De har nämligen tidigare burits av storebror prins George och bars när han tog en porträttbild tillsammans med kung Charles och dåvarande drottning Elizabeth 2019.

I kommentarsfältet till kungliga modekontot Royal Fashion Police, som var först med att uppmärksamma detaljen, är folk rörda över kopplingen mellan bröderna.

”Som mamma, hur speciellt det är att se ens två söner bära samma byxor. Älskar när mammor sparar söta plagg!!!!” skriver en person.

Foto: TT/Instagram

Annons