Ursinniga attacken mot Meghan – orden inför alla: ”Hatar henne”

19 dec, 2022, 15:30 

Jeremy Clarksons krönika i The Sun väcker starka reaktioner.

Annons

Meghan Markle och prins Harry tycks ständigt vara i ropet. Nu har paret återigen skapat rubriker runt om i världen, tack vare dokumentären Harry & Meghan.

Svensk Dams expert om Harry och Meghans beslut: "De trivs inte"
Svensk Dams expert om Harry och Meghans beslut: "De trivs inte"

Serien har delat in tittarna i två läger: några uppskattar parets öppenhet om det brittiska kungahuset, andra är mer fientligt inställda och tycker att paret gått för långt i sin kritik.

Top Gear-stjärnan Jeremy Clarkson tillhör den fientliga skaran. I en krönika i The Sun har han hamrat ned sin ilska och svingar nu vilt mot både Meghan och Harry.

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle i Netflix-dokumentären Harry & Meghan.
Recept.se Nyhetsbrev

Hårda orden: ”Jag hatar henne”

Tv-profilen är övertygad om att Meghan styr Harry med järnhand, att förhållandet gjort prinsen helt personlighetsförändrad och att han en dag kommer vakna och inse sitt misttag.

Annons

Jeremy Clarkson skriver vidare att tanken på Meghan gör honom så arg att han ligger sömnlös om nätterna och gnisslar tänder.

”Jag tycker faktiskt synd om honom, för i dag är han bara en marionett utan kontroll över vad han säger eller gör. Meghan är dock en annan historia. Jag hatar henne”, skriver han och fortsätter:

”Alla i min ålder tycker likadant”.

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle i Netflix-dokumentären Harry & Meghan.
Top Gear-programledaren Jeremy Clarkson
Top Gear-programledaren Jeremy Clarkson får hård kritik för sin krönika i The Sun där han går till hård attack mot Meghan Markle.
Annons

Ilskan efter attacken mot Meghan

Jeremy Clarksons ilskna krönika har väckt starka reaktioner världen över. Många tycker att han gått alldeles för långt, och flera personer riktar nu hård kritik mot hans ord och beteende.

”Vad i helvete är detta?? Jag bryr mig inte om vem du är eller vem du jobbar för, du kan helt enkelt inte skriva sånt här. Det är ett uppenbart försöka att hetsa till förnedring och våld mot en kvinna. Vissa har ursäktat det som mörk humor. Det finns inget skämt här JeremyClarkson och ingen ursäkt”, skriver en person.

”NEJ, Jeremy Clarkson. Inte på något sätt, under några omständigheter, är det okej att skriva något sånt här om en kvinna, och absolut NEJ att "alla i min ålder tycker likadant". Nej, nej, nej, skriver tv-personligheten Carol Vorderman.

Foto: TT

Annons