Utspel om Chris O'Neill efter nya bilderna

Utspel om Chris O'Neill efter nya bilderna

Chris O'Neill pekas som ansvarig för det som kommer att bli årets stora skandal.
Detaljen som skiljer Jonas Bergström från Chris O'Neill!
Slå på ljud

Chris O'Neill hade ett ganska anonymt 2020. Prinsessan Madeleines make brukar som bekant ha för vana att hålla en låg profil även innan pandemin, men året som gick var skymtarna vi fick av Chris extra lätträknade.

Det blev till exempel ingen Chris O'Neill i SVT-programmet Året med kungafamiljen. Så här förklarade hovets informationschef Margareta Thorgren hans frånvaro.

– De har inte varit i Sverige på grund av corona. Det har inte varit några officiella uppdrag. Prinsessan Madeleine medverkar för att tala om Childhood, sa Margareta.

Utspel om Chris O'Neill: "Spårar ur"

Vissa tolkar Chris tillbakadragenhet som ett tecken på att något är fel. Aftonbladet-journalisten Johanna Frändén kom med en magstark spådom i en nyligen utförd intervju med tidningen Nöjesguiden.

Där menade Johanna, med glimten i ögat ska tilläggas, att Chris kan komma att få ett turbulent 2021.

Nöjesguidens fråga: – Vad blir årets stora skandal?

Johanna: – Känns som att det här är året då Chris O'Neill spårar ur rejält.

Chris O'Neill har sett annorlunda ut på sistone

På Svensk Dam har vi kunnat bjuda våra läsare på nytagna bilder på Chris och resten av Florida-familjen. I höstas publicerade vi foton från när familjen åt en lunch på en fiskrestaurang. Då noterade vi och flera andra att Chris var väldigt avslappnat klädd. Han hade dessutom låtit sitt tidigare så välfriserade hår växa.

– Det första jag tänker när jag ser bilden är att han borde styla sig lite till, han har naturligt lite lockigt hår som börjat bli grått och då blir det lite torrare. Jag skulle tipsa om ett bra balsam och sen lite stylingprodukter, gärna något mjukare vax, sa kändisfrisören Bobby Oduncu om bilderna.

– Jag tycker inte man ska låta det förfalla och bli som en skogsmulle, det ser inte bra ut. Även om det är covid så ska man ju se bra bra ut för sin respektive och för de man möter hemma.

LÄS MER: Så var Silvias brors hemliga begravning

LÄS MER: Silvias innersta krets – så lever de idag