Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Utspelet i direktsändning – Harry kommer lämna Meghan: ”Insett sanningen”

28 maj, 2023, 16:00 

Prinsessan Dianas tidigare butler uttalar sig nu om prins Harrys och Meghan Markles relation.

Annons

Prins Harrys beslut att lämna det brittiska kungahuset landade inte väl. I dag är han bosatt i Kalifornien tillsammans med Meghan Markle och deras två barn: Archie och Lilibet.

Prins Harrys känslosamma ord om Diana – avslöjar allt i ny skandalintervjuBrand logo
Prins Harrys känslosamma ord om Diana – avslöjar allt i ny skandalintervju

Men att det kommer vara för evigt tror inte prinsessan Dianas tidigare butler Paul Burrell. I en intervju med GB News säger han att Harry en dag kommer återvända till Storbritannien för gott.

– Är jag den enda personen i Storbritannien som tror att Harry till slut har insett sanningen om Meghan? Att han slutligen förstått vad det är hans fru håller på med och att han blev hjärntvättad och förtrollad av hennes skönhet, allt det där vi andra kan se men inte han själv?, säger Paul Burrell till GB News, enligt NZ Herald.

Annons
Prins Harry
Prinsessan Dianas tidigare butler, Paul Burrell, är övertygad om att prins Harry en dag kommer att lämna Meghan Markle.

”Kommer välkomna honom med öppna armar”

Paul Burrell, som jobbade som Dianas butler i över tio år, tror att Harry enbart stannar kvar i förhållandet för Archies och Lilibets skull. Han säger även att det skulle vara lite ”omoget” av prinsen att bara dra.

– Jag tror att han vill sitta kvar i förarsättet och se sina barn växa upp. Skulle han lämna förhållandet nu skulle han förlora sina barn, eftersom hon skulle behålla dem i Amerika och han skulle inte få träffa dem.

Paul Burrell är även övertygad om att kung Charles och prins William kommer att välkomna Harry med öppna armar, trots alla rykten om den frostiga familjerelationen.

Annons

Jag tvivlar inte på att när detta händer, eftersom vi alla vet att det kommer att hända, när det väl händer då kommer han att återvända till Storbritannien och jag tror att hans far, kungen och hans bror, prinsen av Wales, kommer välkomna honom med öppna armar.

Prins William och prins Harry
Prins William och prins Harry uppges ha en frostig relation, men Paul Burrell är säker på sin sak: William kommer välkomna sin bror med öppna armar om han återvänder till Storbritannien.

Vännens ord om relationen

Det är inte första gången som Paul Burrell är ute och vevar. I samband med paret Netflix-dokumentär sa han att den borde leda till ”stora konsekvenser” och att paret borde bli av med ”alla sina titlar”.

Annons

Det är inte heller alla som delar Paul Burrells tankar och idéer. Harrys och Mehgans nära vän, tv-stjärnan Gayle King, sa nyligen i en intervju med US Weekly att deras relation var bättre än någonsin.

– Ni har ju sett dem två tillsammans. Jag vet att det de har är på riktigt och det är fint att se vilken lycka de skänker varandra, sa Gayle King i intervjun.

Meghan Markle
Tv-stjärnan Gayle King, nära vän till Harry och Meghan, säger att deras relation är bättre än någonsin.

Foto: TT

Annons