Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Vackert kronprinspar till häst

30 jul, 2009, 08:15 
Agneta Nisbeth
Annons
Kronpris Frederik och hans Mary till häst
Kronprins Frederik och hans Mary till häst

Det var ett avspänt och lyckligt kronprinspar som kom ridande på markerna utanför Gråstens slott häromveckan. Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary hade dessutom cyklat till stallet.

Med både hjälm och skyddsvästar begav sig kronprinsessan Mary ut på en ridtur i det vackra sommarvädret. Bredvid henne red maken, kronprins Frederik, som dock bara bar ridhjälm denna dag.

Frederik2

De hade bägge tagit var sin cykel till stallet, som de brukar, och livvakterna fick ibland ett tufft jobb att orka trampa ifatt. Fast ack så bra det var för miljön!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mary som är en ypperlig ryttarrinna såg verkligen ut att njuta på hästryggen, långt borta från alla plikter och måsten. Om så bara för några timmar.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over


Annons