Vad hände egentligen innan bröllopet i Monaco?

Nu kommer en möjlig förklaring till varför Charlene Wittstock försökt fly landet innan sitt bröllop i Monaco.

Enligt tidningen Vanity Fair ska Nicole Coste – den togolesiska flygvärdinna som har sonen Alexander tillsammans med furst Albert – kommit till palatset i Monaco fyra dagar innan vigseln och varnat Charlene.

Inte insläppt

Först skulle Nicole inte blivit insläppt av vakterna, men skrikit och bråkat tills Charlene  till slut öppnade åt henne.

Sedan skulle de två kvinnorna ha haft en högljudd diskussion inne på borggården. På bilden här intill ser ni Nicole och Alexander för några år sedan.

– Båda var mycket upprörda. Jag hörde inte vad de sa, men helt plötsligt vände sig Nicole om och gick. Charlene blev aldrig mer sig själv efter det, säger en insider på hovet till tidningen.

Det ryktas också att Nicole Coste förutom sonen Alexander, 7, har en treåring som ska vara Alberts. Dessutom påstår en italiensk kvinna att hennes 18 månader gamle son kom till under en kärleksakt med fursten.

En treåring till

Albert har också dottern Jasmine, 19, med amerikanska Tamara Rotolo. Hovet i Monaco har bekräftat att Albert ska göra faderskapstest och resultaten väntas inom kort.

Kanske är furst Albert, 53, snart fyrabarnspappa och frågan är om furstinnan Charlene, 33, då stannar vid hans sida.

Av Anna Sköld

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Nu ställs Alberts och Charlenes bröllopskläder ut››

Albert och Charlene bor redan på var sitt håll››

Smekmånaden har börjat för Albert och Charlene – med en massa jobb››

Nu har Albert och Charlene anlänt till Sydafrika››