Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vad händer nu med Sofia och Carl Philip?

27 nov, 2012, 12:50 
Annons

Hur är det med kärleken egentligen mellan Carl Philip och Sofia? Carl Philip har setts ensam i nattvimlet den senaste tiden…

Prins Carl Philip har fullt program i Sverige. Efter bröllopet i Luxemburg har han rest, representerat – och festat ute två gånger – utan Sofia Hellqvist. Hon är prinsens officiella flickvän, sambo med Carl Philip på Djurgården. Utan ring på fingret, har hon inte lov att följa med på kungliga tillställningar. Sofia har i princip varit osynlig den senaste tiden, men var är hon?

– Hon är i Sydafrika och arbetar med Projekt Playground, säger Ulrika Näsholm vid hovets presstjänst till Svensk Damtidning.

Ingen stress

Efter rykten om eventuell förlovning valde Carl Philip och Sofia på söndagskvällen att kommentera sitt förhållande i Expressen:

…vi är mycket glada över prinsessan Madeleines och Christopher O’Neills förlovning och dementerar att vi nu skulle gå i samma tankar om förlovning. Vi känner ingen stress utan har det mycket bra och njuter av vår relation som den är i dag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ingen fnurra på tråden med andra ord. Snart fyller Sofia år och då bjuder säkert prins Carl Philip sin Sofia på någon rolig fest. Vi återkommer om saken när det är dags för födelsedag…

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons