Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vad har Fergie gjort med fötterna?

17 nov, 2011, 08:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Sarah Ferguson kom häromkvällen till en välgörenhetstillställning i London organiserad av Tamara Ecclestone. Men vad hade hänt med Fergies fötter?

När prins Andrews exhustru Sarah Ferguson dök upp på Tamara Ecclestones välgörehetsmiddag Dinner For Great Ormond Street Hospital Charity i London häromkvällen tittade alla på henne fötter.

Annons

Bandage?

Fergie bar en svart klänning och ett par svarta skor med gnistrande stenar på. Men det alla tittade var var inte skorna, utan på de bandage hon bar runt sina fötter, både runt foten och bakom hälen.

Har hon skadat sig? Eller kanske var det i preventivt syfte för att slippa skavsår?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vad hade hänt med Sarah Ferguson fötter?

Vi har nu via Daily Mail fått reda på att Sarah Ferguson stukat en fot, det avslöjar i alla fall en representant för prins Andrew till tidningen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL Bildbyrå

Läs även:

Annons