Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Välgörenhetsfest när Fergie firar födelsedagen

26 okt, 2014, 09:02 
Agneta Nisbeth
Annons
sarah-ferguson-ste

Sarah Ferguson har blivit ett år äldre, och firade sin dag i barnens tecken på slottens slott Windsor Castle.

Den 15 oktober fyllde Sarah “Fergie” Ferguson år, och hon firade sin första dag som 55-åring med en hedersvärd fest. Födelsedagen firades med en välgörenhetsmiddag för organisationen Children in Crisis, en organisation hon själv startade för 21 år sedan.

sarah-andrew-ste

Festen hölls på Windsor Castle och även om det är Sarah som stod bakom balunset var det hennes exmake prins Andrew, hertig av York, som hade bjudit in festens 200 gäster.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Children in Crisis kämpar för att barn i världens fattigaste länder ska få tillgång till den utbildning de behöver för att kunna förändra sina liv. Även Sarah och Andrews döttrar, prinsessorna Eugenie och Beatrice, är engagerade i organisationen och blev ambassadörer för sju år sedan.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Stella Pictures

 

Annons