Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Välkommen hem till Prinsessan Benedikte 70 år!

29 apr, 2014, 10:22 
Annons
Benedikte-hemma
Benedikte-89

Hjärtliga gratulationer prinsessan Benedikte! Madeleines gudmor firar 70-årsdagen hemma i Berleburg.

Annons

I dag fyller drottning Margrethes lillasyster 70 år! Prinsessan Benedikte firar med en privat middag och det blir uppvaktning i dagarna tre.

Så här ser programmet ut för Benediktes firande:

I dag. Uppvaktning på slottet i Berleburg, där det blir en festmiddag för familj och vänner i Danmark och Tyskland.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fredagen 2 maj sker födelsedagsarrangemang på Christian VIII:s palats, Amalienborg. Klockan 11.00 är det mottagning för Dronning Isabella fonden som vill ge ett porträtt av Benedikte till prinsessan.

Carina-2
Annons

Klockan 13.30 blir det representation för familj och vänner samt representanter från hovet.

Klockan 16.30 är det mottagning för det officiella Danmark samt för prinsessans beskyddarskaps-organisationer. Regentparet deltar också.

Men allra först bjuder prinsessan Benedikte på en titt hemma hos sig i residenset “Mynthuset” invid Bad Berleburg Schloss i Tyskland. Här bor hon med sin man, prins Richard. I slottet bredvid bor sonen Gustaf och hans sambo Carina Axelsson.

Nära och kära

Nathalie

Prinsessan Nathalie bor även hon i närheten och har ett stort stuteri i Bad Berleburg.

Annons

Det är härligt för den danska prinsessan att ha sina nära och kära omkring sig. På födelsedagen uppvaktar också dottern Alexandra, som flyttat hem till Bad Berleburg från Paris.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

[smooth=id:1068; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

 

 

Annons