Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vännens lyckobesked till Sofia

13 mar, 2017, 17:11 
Ellen Myrgård Lindén
Roligt!
Annons

Nu kan prinsessan Sofia glädja sig å vännen Calle Schulmans vägnar. Den kände medieprofilen har nämligen funnit kärleken på nytt! Det är investment managern Sandhra Johnsson som har fått hans hjärta att klappa lite extra.

– Det stämmer att vi träffas, säger Calle Schulman till Expressen. 

I juni 2015 var Calle och exfrun Anitha Schulman gäster vid Carl Philips och Sofias bröllop i Slottskyrkan. De är båda nära vänner till prinsparet och Calle har även stöttat Sofias välgörenhetsorganisation Project Playground via pr-byrån Top Hat där han tidigare arbetade.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Calle Schulman och exfrun Anitha Schulman var gäster vid Carl Philips och Sofias bröllop 2015.

Men i höstas kom det tråkiga beskedet att paret går skilda vägar.

“Det sker helt utan dramatik. Vi är bästa vänner och kommer fortsätta umgås tillsammans med barnen. Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på att det är det bästa alternativet”, skrev paret på sina respektive Instagram-konton i samband med separationen.

https://www.instagram.com/p/BPiEoefh-qj/?taken-by=sandhrajohnsson

Men nu har Calle alltså en ny kärlek i sitt liv och Sofia en ny vän i umgängeskretsen.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons