Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vännernas stora glädje – efter Madeleines nya beslut

23 jun, 2023, 16:00 

Prinsessan Madeleines vänner firar efter de underbara nyheterna.

Annons
Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!Brand logo
Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!

Vilken underbar midsommar!

På flera håll i landet har solen värmt under nästan hela dagen, med undantag för några regnskurar på vissa platser.

Men vad är väl en svensk sommardag utan lite skyfall?

Kungafamiljens härliga midsommar – samlade på Haga

Vår kära kungafamilj har haft en lite annorlunda midsommar i år jämfört med tidigare år.

Den här gången tvingades de nämligen slopa traditionen om en midsommar på Solliden, då både kungaparet och kronprinsessparet har haft kungliga uppdrag inskrivna i kalendern.

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf reser från Riddarholmen till Stadshuset i Kungaslupen Vasaorden, i samband med firandet av 100-årsjubileet av Stockholms Stadshus på torsdagskvällen.
Kungen och Silvia deltog i firandet av 100-årsjubileet av Stockholms Stadshus på torsdagskvällen.

Anledningen bakom detta är att Stockholms Stadshus firar 100 år – vilket kungligheterna givetvis ville vara med och fira.

Annons

Tidigare i veckan kunde Svensk Damtidning avslöja att Victoria, Daniel, Estelle och Oscar istället bjudit in både vänner och familj till ett storslaget midsommarfirande på Haga slott!

kommunfullmäktiges ordförande Olle Burell (S) välkomnar kronprinsessan Victoria och prins Daniel som ska inviga det nya konstverket Kärlekspar på klippan av konstnären Stina Persson i samband med firandet av 100-årsjubileet av Stockholms Stadshus på midsommarafton. Konstverket, en bronsskulptur, är en hyllning till kärleken och placeras utanför Stadshusets entré till De hundrades valv som används som entré för husets hedersgäster och även av alla de tusentals par som vigs i Stadshuset varje år.
Victoria och Daniel inledde dagen med ett kungligt uppdrag på Stockholms Stadshus.

Vännernas stora glädje – efter prinsessan Madeleines beslut

I år är dessutom Madeleine och Chris hemma i Stockholm med alla tre barnen – vilket givetvis innebär en stor glädje för hela familjen.

Några andra som är överlyckliga för detta är Madeleines nära vänner, som sannolikt deltar i midsommarfirandet på Haga.

Enligt uppgifter till Svensk Dam har kungafamiljen nämligen bjudit in flera familjevänner för att dansa runt midsommarstången på Haga.

Kungafamiljen på Öland sommaren 2021
Hela familjen är äntligen samlad igen!
Annons