Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Var är han?! Chris spårlöst försvunnen – har inte visat sig på 25 dagar

28 jul, 2022, 19:48 

Nu väcks frågetecken.

Annons
Därför vägrar Chris O'Neill prinstitelBrand logo
Därför vägrar Chris O'Neill prinstitel

Ikväll samlades delar av kungafamiljen på Borgholms slottsruin för att avnjuta lite härlig livemusik av popstjärnan Veronica Maggio. På plats var prinsessan Estelle, prins Daniel och prinsessan Sofia men en person saknades lite extra – nämligen Chris O'Neill.

Nu väcks frågetecken kring vart den brittiska affärsmannen befinner sig, och det har gått veckor sedan han senast fångades på bild med prinsessan Madeleine.

Festade på lyxön

Efter en kort visit i Sverige, tog prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill planet till exklusiva St Tropez. Det var då, och alltså över 20 dagar sedan, som vi senast såg Chris på bild.

Det verkar som att det fanns flera anledningar att befinna sig i St Tropez i veckan. En av dem var att det vankades festligheter hos H&M delägaren Lottie Thams son Nils Tham, enligt källor till Svensk Damtidning.

Lottie Tham är syster till Stefan Persson som är företagsledare för H&M och hon är även vän till kungaparet.

Annons

När det sedan var dags för kronprinsessans storslagna och traditionsenliga firande på Öland var Chris inte med, utan planet hade redan gått till nästa uppdrag. Hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftade för Svensk Dam att Chris under firandet kommer befinna sig i USA för arbete.

Inte synts till i Sverige

Han har dock återvänt till Öland och återförenats med familjen, men har trots det inte dykt upp på bild. Andra i kungafamiljen har synts på både Solliden Sessions, och diverse konserter på Borgholms Slottsruin, som ikväll – men inte Chris en endaste gång.

När han nu ännu en gång inte dök upp växer alltså mysteriet kring vart prinsessans make håller hus.

Foto: TT

Annons