Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vår modeexpert om Meghans nya klädkollektion

13 sep, 2019, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Hertiginnan av Sussex släppte sin modekollektion under torsdagen. Läs vad Svensk Damtidnings egen modeexpert Johanna Lejon säger om plaggen.
Annons

Under torsdagen släpptes hertiginnan av Sussex omtalade Capsule Collection via välgörenhetsorganisationen Smart Works. Meghan skriver själv om det hela på sitt och maken prins Harrys Instagramkonto SussexRoyal:

Arbeta med meningsfulla frågor

– Sedan jag flyttat till Storbritannien har det blivit mycket viktigt för mig att möta samhällen och organisationer som arbetar med meningsfulla frågor, jag på min sida ska då göra mitt bästa för att hjälpa dem att öka sitt genomslag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan

Meghan berättar också om sitt förra projekt, den otroligt populära kokboken Together som lanserades i september förra året för att samla in pengar till de som drabbats av den förfärliga branden i höghuset Grenfell i London.

Annons
Meghan

Hon berättar vidare på Instagram:

– Idag ett år senare är jag stolt över att kunna lansera ett nytt projekt, där kvinnor hjälper andra kvinnor och där olika samhällen och gemenskaper för ett viktigt syfte, säger hertiginnan.

Meghan

Meghan kom själv till ett möte i London med Smart Works och Capsule Collection under torsdagen, då såg hon så här elegant ut i vit skjorta och svarta byxor, kombinerat med ett par ljusbruna pumps med en hög, sylvass klack.

Annons

Nya kollektionen släpptes under torsdagen

meghans klädkollektion

Vi har frågat vår modeexpert Johanna Lejon om vad hon anser om Meghans klädkollektion som precis har lanserats.

– Snyggt Meghan! Den här kollektionen skulle jag gärna addera till min garderob – rakt av. Jag gillar att den känns ganska mogen, och att siluetterna passar de flesta former. Det är tydligt att Meghans känsla för stil utvecklats sedan hon kom in i kungafamiljen häromåret.

Vilka plagg är då Johannas favoriter:

– Mitt favoritplagg är den svarta klänningen. Klänningen bär jag gärna på höstens middagar och julens kommande glöggfester. Så snygg till ett par grövre strumpbyxor och ett par stövlar med högt skaft!

Foto: TT och Instagram

Annons