Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vår reporter är på plats i Värmland

26 aug, 2015, 08:58 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Sofia

Äntligen! I dag är det dags för prins Carl Philips och prinsessan Sofias första officiella resa tillsammans. Svensk Damtidning följer dem till Värmland.

Röda mattan är utrullad, besticken i residenset putsade! I dag, klockan 14:00, drar prins Carl Philips och prinsessan Sofias första stora officiella resa ihop igång. Första stopp för dagen är naturreservatet Byamossarna i Arvika kommun.

Johanna-Lejon

Prinsparet är beskyddare för reservatet och i dag ska det alltså invigas. Senare i dag, vid 16:30, är det dags för Prinsparets att besöka Selma Lagerlöfs hem Mårbacka i Sunne innan det blir middag i Residenset i Karlstad. 60 gäster är inbjudna och värd för kalaset är landshövding Kenneth Johansson och hans hustru Viola.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Välkomna att följa med Johanna Lejon som bevakar besöket i Värmland i dag och i morgon!

Foto: Stella Pictures, Charles Hammarsten

Annons