Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vår reporter Åsa Bönnelyche på plats - idag väntar bröllop!

21 sep, 2013, 08:40 
Agneta Nisbeth
Annons
felix-claire-ste

Som vi berättat tidigare är det idag dags för bröllop nummer två mellan Luxemburgs prins Felix och hans Claire.

Under lördagen är det dags för den kyrkliga vigseln mellan prins Felix och hans Claire Lademacher. De gifte sig tidigare under veckan i en borgerlig ceremoni i Tyskland. Idag är det dags för ett bröllop i Frankrike.

Det har varit många personer som ilat in och ut ur den stora Basilikan Saint Mary Magdalene. Det vackra paret valde att gifta sig borgerligt nära Claires hemstad och den religiösa vigseln ska nu äga rum här i södra Frankrike. Både prins Felix och Claire har koppling till landet. Så här sade Claire dagarna före bröllopet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi har båda härliga minnen av långa sommarlov i södra Frankrike. Mina föräldrar har en bostad nära Lorgues och mina svärföräldrar har ett sommarhem i Cabasson. Det var naturligt för oss att ha bröllopet i Provence då vi har så vackra minnen härifrån och gärna vill dela de underbara stunder vi upplevt här med våra nära och kära.

asa-bonnelyche

Följ det hela på Åsas Kungliga Europa under helgen och här på svenskdam.se

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Se en film från kyrkan här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=qpxQZD-VBLI&feature=youtu.be

 

Annons