Vår reporter mötte Fergie: "Hon är behaglig och varm - men bestämd"

16 sep, 2016, 12:09 
AvJohanna Lejon
Annons
fergie-ste-1

– Vem är det som snörvlar?

– Det är jag, säger jag.

– Gå då genast och snyt dig, jag är allergisk mot sådant, säger Sarah Ferguson på ett lite uppfodrande, men väldigt vänligt, sätt.

Den brittiska hertginnan, som var gift med prins Andrew, är i Göteborg för att närvara och dela ut pris vid The Elephant Ball, en välgörenhetsgala för utrotningshotade elefanter. I samband med besöket i Sverige fick Svensk Damtidnings reporter Anna von Koch en intervju med hertiginnan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men hur gick det då, om det började som ovan? Anna berättar:

– Det gick jättebra, Sarah må vara en bestämd donna men hon är också väldigt varm och behaglig. Hon är dessutom strålande vacker. Hon skrattar och skojar mycket.

Anna von Koch fortsätter:

Annons

– Sarah var väldigt öppen och vi talade om kärleken till prins Andrew, om döttrarna, om hennes välgörenhetsarbete och om hur det var när hennes egen mamma följde med sin kärlek till Argentina och lämnade Sarah och hennes syster kvar med pappan i England.

Läs hela intervjun i nästa veckas nummer av Svensk Damtidning.

Av: Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons
Innehåller annonslänkar