Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Varför Carl Philip uteblev från bröllopet i helgen

23 aug, 2011, 10:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Brudparet Natalie Rosta och Dag Werner gjorde helt rätt som bjöd in alla vänner till stilfull vigsel i lördags. Så här i efterhand är det lätt att förstå att inbjudningarna skapade viss kalabalik…

Annons

Och segraren ur dramat var prinsessan Madeleine som var tärna. Det sägs att hon gruvade sig för att möta sin expojkvän Jonas Bergström som tog med sig nya flickvännen Stephanie af Klercker till bröllopet. Madeleine och Stephanie är inte längre såta vänner efter ”kärleksbytet”…

Samtal med sin bror

Madeleine beordrade sin Chris att snabbt lämna allt han hade för händer och infinna sig i Sverige och gå på bröllopet. Ett snabbt samtal till sin bror hann hon också med, enligt våra källor.

–Hon berättade att Emma Pernald minsann skulle komma.

För att inte spä på spänningarna ännu mer insåg prins Carl Philip att han tvingades tacka nej till festen. Sofia Hellqvist var allt annat än glad. Hon hade ingen lust att träffa ”företrädaren” Emma Pernald.

Annons

Exflickvännen Emma

I sista stund meddelade Carl Philip att de inte kunde komma på bröllopet…

–Det är omöjligt då Sofia inte vill träffa Emma”, berättade prinsen moloket.

Gottröra kyrka

Exflickvännen Emma lever ju nu ihop med Tomas Jonsson från Göteborg, men anlände till vigseln triumferande med prinsens blivande svåger Chris till Gottröra kyrka – som ni ser här på bilden intill.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Charles Hammarsten och All Over Press

Läs även:

Annons