Varför Carl Philip uteblev från bröllopet i helgen

Brudparet Natalie Rosta och Dag Werner gjorde helt rätt som bjöd in alla vänner till stilfull vigsel i lördags. Så här i efterhand är det lätt att förstå att inbjudningarna skapade viss kalabalik…

Och segraren ur dramat var prinsessan Madeleine som var tärna. Det sägs att hon gruvade sig för att möta sin expojkvän Jonas Bergström som tog med sig nya flickvännen Stephanie af Klercker till bröllopet. Madeleine och Stephanie är inte längre såta vänner efter ”kärleksbytet”…

Samtal med sin bror

Madeleine beordrade sin Chris att snabbt lämna allt han hade för händer och infinna sig i Sverige och gå på bröllopet. Ett snabbt samtal till sin bror hann hon också med, enligt våra källor.

–Hon berättade att Emma Pernald minsann skulle komma.

För att inte spä på spänningarna ännu mer insåg prins Carl Philip att han tvingades tacka nej till festen. Sofia Hellqvist var allt annat än glad. Hon hade ingen lust att träffa ”företrädaren” Emma Pernald.

Exflickvännen Emma

I sista stund meddelade Carl Philip att de inte kunde komma på bröllopet…

–Det är omöjligt då Sofia inte vill träffa Emma”, berättade prinsen moloket.

Gottröra kyrka

Exflickvännen Emma lever ju nu ihop med Tomas Jonsson från Göteborg, men anlände till vigseln triumferande med prinsens blivande svåger Chris till Gottröra kyrka – som ni ser här på bilden intill.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Charles Hammarsten och All Over Press

Läs även:

Prinsessan Madeleine tog med sig Chris på bröllop››

Det gäller för prins Carl Philip att plugga på››

Prins Carl Philip spelade padel i Båstad››

Prins Carl Philips heta kärlekssemester med Sofia››