Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Varför skiljer sig inte prinsessan Caroline?

04 aug, 2010, 12:48 
Agneta Nisbeth
Annons
ste_caroline

Snart är det dags för stort bröllop i Monaco, då furst Albert gifter sig med Charlene Wittstock. Frågan är om prinsessan Caroline har hunnit skilja sig från maken Ernst August till dess?

Ernst August lever nu som singel.
Ernst August lever nu som singel.

Den senaste gången prinsessan Caroline och prins Ernst August av Hannover sågs tillsammans var i maj förra året. Sedan dess har de levt separata liv. 2009 kom också de omtalade bilderna på prinsen med en helt ny kvinna. Prins Ernst August var på semester i soliga Thailand med sin nya flamma och de sågs bada och kramas både på stranden och i vattnet. På en av bilderna härintill ser vi paret på en utställning med furst Albert, det är en av de sista fotografierna på dem bägge tillsammans.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Otrogen

Nu frågar sig många varför prinsessan Caroline inte skiljer sig från maken som inte bara är uppenbart otrogen, han är ju också en hejare på att ställa till med andra skandaler. Många av dem, till exempel det offentliga kissandet och de många slagsmålen, sker just på grund av hans alkoholmissbruk. Ett tag var han ju nära att avlida på grund av en inflammation i bukspottkörteln.

Bråkar om vin

Prins Ernst August och prinsessan Caroline med furst Albert.
Prins Ernst August och prinsessan Caroline med furst Albert.

Varför har de då inte skilt sig än? Enligt italienska uppgifter i media, bland annat i en video från Quotidiano.net, sägs det att anledningen helt enkelt är ekonomisk. De bägge kan tydligen inte komma överens om har de ska dela upp sin förmögenhet, bland annat en välfylld vinkällare med flera unika flaskor.

Annons

Äkta makar

Fast om detta är det enda motivet till att paret ännu inte tagit ut skilsmässa är inte säkert. Det finns andra som menar att det passar dem bägge att fortsätta som äkta makar – fast på var sitt håll. Prinsessan Caroline har ju redan en skilsmässa bakom sig. Det är ju inte heller första gången det händer i den kungliga världen att två personer låter bli att skilja sig och ändå lever sina egna, helt separata liv.

Läs också:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

För er som kan italienska kanske denna video kan vara av intresse:

httpv://www.youtube.com/watch?v=q-xnQv195zs

Annons