Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Varken det norska eller svenska kungahuset åker till tvillingdopet

07 apr, 2011, 13:16 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Som vi tidigare rapporterat om kommer inte någon från det svenska kungahuset till tvillingdopet i Danmark. Nu skriver norska tidningar att också det norska kungahuset tackat nej.

Det blir ingen nordisk familjesammankomst precis, det danska dopet nästa vecka då kronprins Frederik och kronprinsessan Marys tvillingar “får sina namn”. Norsk press uppger nu att ingen från det norska hovet kommer heller att närvara, skriver bland annat sajten kjendis.no. Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit är som bekant i Ghana under dopet.

Annons

Mycket att stå i

Och att det knappast är troligt någon hinner att närvara från det brittiska hovet heller. De har nu så mycket att stå i inför det stora bröllopet. Och det holländska hovet – bestående av bland annat kronprinsparet här intill – verkar inte sända någon vad det verkar just nu. Så uppslutningen vid dopet har visst decimerats en del, men lika härligt blir det säkert ändå!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons