Världstjärnan Beyoncés oväntade video med Meghan

beyoncé jay-z meghan

Just nu har hela världen fokus på gravida Meghan. Till och med världsstjärnorna Beyoncé och Jay-Z.

Beyoncé och Jay-Z har gjort det igen. Under onsdagen ägde Brit Awards rum i London och då prisades makarna Carter i kategorin bästa internationella grupp. De tävlade bland annat mot den svenska popduon First Aid Kit. Priset är förstås oerhört ärofyllt men det var framför allt parets videohälsning som uppmärksammades under kvällen. Brit Awards är ju den brittiska motsvarigheten till Grammisgalan och Beyoncé och Jay-Z valde att hylla Storbritannien genom att spela in en tackhälsning framför ett porträtt av hertiginnan Meghan.

– Tack så mycket för det här priset. Det är en otrolig ära. Ni har alltid varit så stöttande. Allt är kärlek. Tack!, säger Beyoncé i videon.

Ja, gravida Meghan är verkligen namnet på allas läppar dessa dagar. Nu är det bara några få veckor kvar till den planerade födseln och världen väntar med spänning. Hertiginnan har precis spenderat några dagar i New York där hennes amerikanska väninnor överraskande henne med en babyshower och på lördag reser hon och Harry iväg på ett officiellt besök till i Nordafrika.

Läs mer

Se filmen! Hysteri kring Meghan i New York

Meghans hemliga babyshower i New York

Meghan lyxhshoppar – Madeleine har en budgetgarderob i jämförelse

Foto: TT