Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Varningen till Kate bara dagar före bröllopet: ”Gift dig inte”

06 okt, 2022, 19:00 

Nu avslöjas den skarpa varningen som Kate Middleton fick bara dagar innan hon gifte sig med prins William.

Annons
17 magiska bilder från William och Kates bröllop!Brand logo
17 magiska bilder från William och Kates bröllop!

Den 29 april 2011 ringde kyrkklockorna i Westminster Abbey i London, när prins William och Kate Middleton sa "ja" till varandra framför hela världens ögon.

Det var en kärlekens dag, som alla inblandade kommer att minnas för evigt.

Idag har William och Kate varit gifta i 11 år och fått tre fantastiska barn ihop: George, 9, Charlotte, 7, och Louis, 4.

Kate och William hade ett sagolikt bröllop.

Varningen till Kate Middleton bara dagar före bröllopet med prins William

Kate och William hade varit ett par i många år innan prinsen gick ner på knä och friade. Paret ville vara helt säkra på att det var rätt beslut att gifta sig med varandra.

Annons

Men bara dagar innan bröllopet ägde rum fick Kate en skarp varning om att inte gifta sig med prinsen.

Varningen kom från ingen mindre än Mohamed Al-Fayed, som är far till Dodi Fayed – som dog bredvid prinsessan Diana i en bilkrasch i Paris 1997.

Mohamed Al-Fayed varnade Kate för den brittiska kungafamiljen.

I en intervju med Radar berättar Mohamed att han sa till Kate innan bröllopet att hon hade all rätt att älska William, men att kungafamiljen skulle förstöra henne.

"Gift dig inte. Hans familj kommer att förstöra dig!", ska han ha sagt.

Annons

Mohamed menade att Kate, precis som Diana, inte visste vilket pris man tvingas betala när man gifter sig med någon i Windsor-familjen.

"Diana hade varit den första att varna Kate"

Mohamed Al-Fayed säger till tidningen att det inte var något fel på William, utan att han tyckte väldigt mycket om prinsen. Han menar att det var familjen som var problemet.

"Prins William bodde hos mig när han var en ung pojke, och jag har sett honom växa upp och bli en underbar man. Brittiska folket borde vara stolta över att han kommer att bli kung", säger han.

"Han har sin mammas charm, och jag kan helt förstå varför Kate föll för honom. Men priset att betala kommer att bli för högt."

Annons

Mohamed befarade att kungafamiljen skulle känna sig hotad av Kate, för att hon var så omtyckt av folket – precis som Diana. Han säger i intervjun att Diana skulle vara den första att varna Kate, om hon fortfarande var vid liv.

Annons