Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Varningen till Madeleine inför flytten – stor oro för prinsessans mående: "Kolossal skillnad"

22 mar, 2023, 19:00 

Prinsessan Madeleines liv vänds upp och ned.

Annons
Så påverkas Chris jobb efter flytten till SverigeBrand logo
Så påverkas Chris jobb efter flytten till Sverige

För några veckor sedan meddelade hovet att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har bestämt sig för att lämna Florida och flytta hem till Sverige igen.

I augusti kommer hela familjen bosätta sig i lägenheten på Hovstallet i centrala Stockholm, och barnen Leonore, 9, Nicolas, 7, och Adrienne, 5, kommer till hösten att börja skolan och förskolan i Sverige.

Detta är givetvis ett glädjande besked för kungafamiljen och svenska folket, som har saknat prinsessfamiljen otroligt mycket under de senaste tio åren.

Annons
I sommar kommer hela familjen hem igen!

Varningen till prinsessan Madeleine inför flytten till Stockholm

Men allt är inte guld och gröna skogar gällande flytten.

Faktum är att det hela kommer bli en enormt stor omställning för hela familjen, som har vant sig vid det soliga och lugna livet i Florida, långt bort från svenska journalister, fotografer och fans.

Journalisten Herman Lindqvist förklarar i en intervju med Svensk Dam att Madeleine, Chris och barnen står inför en stor utmaning, eftersom att de kommer dra till sig en hel del uppmärksamhet i Stockholm.

Annons

– Det är frågan hur hon ska hantera det. Det är en kolossal skillnad att bo på Hovstallet, med trånga gator runt omkring och ständig övervakning, och borta i Florida i solen och swimmingpoolen där man kan vara anonym. Här varje gång de ska visa sig kommer folk se det och ta bilder på henne, så hon vet att hon är otroligt bevakad, säger han och fortsätter:

– Ännu värre är det för Chris, för han trivs ju inte i det här hovlivet och hovvärlden. Han trivs inte alls med det. Att då tvingas in i det här lilla trånga Stockholm, med väder och vind, tror jag kommer sätta en enorm press på honom. Det ska bli intressant att se hur det går för honom.

Annons
Det blir en utmaning för både Chris och Madeleine att vänja sig vid det nya livet i Stockholm.

Sanningen: Därför flyttar Madeleine hem igen

Herman Lindqvist tror att anledningen till att prinsessan bestämt sig för att flytta hem till Sverige igen grundar sig i att hon saknar sin familj, vänner och sitt gamla liv.

– Egentligen är hon inte skolad att vara en amerikansk lyxhemmafru i Florida resten av sitt liv, och jag tror att hon vill se sina barn bli försvenskade. Sen får vi se vad de har för planer. Jag tror att det här bara är första steget och jag tror inte de kommer bo kvar i Hovstallet heller, utan att de kommer flytta, säger han till Svensk Dam.

Annons