Veckans bästa kungliga Instagram-bilder

Kungligheterna är flitiga på Instagram, se de härligaste bilderna från veckan.
Foto: IBL.

En hel del kungligheter bjuder in oss till deras vardag genom Instagram. En av veckans favoriter är videon från festen hos prins Pavlos och Marie-Chantal när de firade dottern Olympias 20-årsdag.

Prins Harry bjöd på ett härligt leende när han var värd för en grillfest och grillade hamburgare. Festen anordnades för att stödja en välgörenhet som arbetar för menta hälsa. Det var också här som prinsen öppnade sig om hur prinsessan Dianas död påverkat honom.

Drottning Margrethe visade upp sin konstnärliga talang. Drottningen håller på att sy och brodera ett altarförhänge till slottskyrkan i Wittenberg där man i år firar att det är 500 år sedan Martin Luther  hängde upp sina 95 teser. Något som också inledde reformationen.

 

 

Vi fick också chansen när drottning Elizabeth fick en förhandstitt på utställningen om hennes kläder, “Fashioning a Reign: 90 Years of Style from The Queen’s Wardrobe”, som öppnade denna vecka.

Men den absolut gulligaste bilden denna vecka var nog den härliga sommarbilden på prinsessan Ingrid-Alexandra som Mette-Marit lade upp på Instagram med en fin sommarhälsning till.

503 Service Unavailable

 

Av: Frida Mrad

Foto: IBL