Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Veckans kungliga ögonblick – trånga skor och en skotsk styrketår

13 sep, 2019, 14:30 
veckans kungliga höjdpunkter
Vi har laddat upp inför helgen med massor av härliga, kungliga snackisar! Vad tycker ni förresten om drottning Máximas favorit-i-repris-skor?
Annons

De röda lackskorna var en snackis redan på prinsessan Estelles dop i Storkyrkan den 22 juni 2012. Nu ser vi dem igen på drottning Máxima!

Maxima

I veckan var drottningen av Nederländerna ute på uppdrag igen. Hon var på en workshop för kvinnliga entreprenörer, Fempower, i Haag.

Maximas oväntade accessoar

Denna gång fick vi en ordentlig titt på drottningklackarna! Visst är det bra med återanvändning av plagg och accessoarer, men på något sätt verkar det som om skorna krympt sedan förra gången!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dessutom hade det inte gjort något om kammarjungfrun hade haft en kam med sig! Máximas hår var lite “all over the place”, som prins Daniel skulle ha sagt.

Annons

Drottningkollegan Mathilde av Belgien har också haft ett par skor på sig som drog blickarna till sig. Mönstrat och färgrikt!

Mathilde 4

Mathilde matchade klänning och pumps perfekt.

Mathilde 90

Det var fredagen den 13 som Mathilde besökte en barnorganisation, som firade hundra år. Drottningen träffade personer som såg till att berika drottningen med information om sitt arbete.

Annons

Japanska kejsarparet fick klia gulliga hundar under hakan i veckan på ett djurcenter.

Lite roligt var det allt för hertiginnan Camilla, att plötsligt få en härlig present inne i garnbutiken. Camilla av Cornwall hade just trasslat in sig bland trådar och nystan, när hon fick ett porträtt på sig själv! Artig som hon är, tackade hon vänligt. Och det var en fin målning av hertiginnan.

Annons

Så blev det Skottland-besök för hela slanten. Camilla och Charles var fina i matchande tweedplagg med traditionell, skotsk ruta.

Prins Charles

Hertiginnan Camilla och prins Charles hann med att provsmaka whiskey med efterföljande bowling utomhus. Efter en liten visit på lokala puben och en styrketår av den ädla whiskeyn, såg det ut så här när Charles rullade i väg sitt klot iklädd kilt.

Charles bowlar

Camilla var en riktig fena på bowling! Hon slog ned några käglor vilket var en bragd – inte helt lätt i damskor med klack.

Annons
Camilla bowlar

En liten smutt blev det minsann efteråt också på Bladnoch Distillery i Skottland, som prinsparet Charles och Camilla, invigde nyligen.

Camilla

Foto: TT

 

Annons