Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vem är prins Laurents mystiska väninna?

19 jul, 2007, 16:04 
Agneta Nisbeth
Vem är hon, belgiske prins Laurents mystiska "dark lady" som nu så envist utpekas som hans älskarinna och som fanns vid hans sida under vistelsen i Milano?
Annons

 

Prins Laurent och den mystiska kvinnan..

Inte ett ord växlades. Koncentrerat stuvade paret in sina saker i Laurents bil – övernattningsväskor, bagar, en exklusiv shoppingpåse – som om de ville slippa ifrån fotograferna fortast möjligt. Och de försvann lika snabbt som de dykt upp!

Tidigare har prins Laurent hopkopplats med sexiga sångerskan Wendy van Wanten, men nu är det hans okända “italienska väninna” som är på tapeten.

Prins Laurent och Claire Coombs.
Prins Laurent och Claire Coombs.

Kärleken är död

Prins Laurents äktenskap med engelskättade Claire Coombs, 33, blev ju aldrig den glimrande “succé” som han lär ha hoppats på vid deras magnifika bröllop i Bryssel för fyra år sedan då han grät (!) av lycka.

Annons

Tre barn senare är läget förändrat. Laurent må vara stolt pappa till lilla Louise Sophie och tvillingarna Nicolas och Aymeric, men förhållandet till Claire sägs vara dött – “oöverstigliga olikheter” talas det om.

En jagad man

I vintras figurerade prins Laurent i en korruptionsskandal då han misstänktes ha tagit emot försnillade pengar för att renovera sitt hus, “Villa Clémentine” i Tervuren. Laurent bedyrade sin oskuld inför rätta, det gick väl “sådär”. Nu värnar han miljön och djurens rätt och umgås med denna småstrama kvinna med det mörka håret uppsatt i saxklämma, sotad make-up och läderskärp om getingmidjan, vem hon nu är…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

 

 

 

Av Marianne Rolfstadius

Foto: IBL

Annons