Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vem pussade prins Harry på i baren..?

14 okt, 2014, 12:32 
Agneta Nisbeth
Annons
harry-ste

Att prins Harry och Cressida Bonas har gått skilda vägar är allmänt känt. Nu upphör väl ryktena om att paret skulle vara på väg tillbaka till varandra…

Prinsen har nämligen setts kyssa en annan ung kvinna på en trendig bar i Londons innerstad. Spekulationerna om den okända blondinen har lett fram till namnet Camilla Thurlow. En tjej som Harry blev sammankopplad med tidigare i år. Men icke. Kvinnan i baren förblir hemlig. Brittisk media rapporterar dock att hon sågs äta middag tillsammans med Harrys kompisgäng strax innan bar-kyssen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Cressida

Efter uppbrottet med Cressida Bonas – som ni ser på bilden här ovanför – har Harry umgåtts mycket med sina vänner. Dessutom har han gjort flera kungliga uppdrag och varit på semesterresa i Afrika. Men trots ett späckat schema råder det inget tvivel om att det alltid finns plats för en flickvän i prinsens liv. Och kanske står bar-tjejen på tur?

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

Annons