Vi avslöjar: Carl Philips och Sofias hemliga kärleksresa!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är på en hemlig kärleksresa.De har rest till en plats som ligger dem varmt om hjärtat.
Har du koll på snackisarna från Victoriadagen?
Slå på ljud

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har rest genom Sverige under sommaren. De har dykt upp lite här och var i landet, och strapatserna har dokumenterats på prinsparets officiella Instagram-konto.

“Eftersom många stannar hemma i år och upptäcker Sverige på nära håll så kommer vi här på Instagram att dela med oss av några av våra smultronställen där vi befinner oss i sommar. Detta för att visa att vårt vackra land har fantastiska möjligheter för en kul, härlig och aktivitetsfylld hemester”, skriver prinsparet själva.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia på semester

Och i helgen har Carl Philip och Sofia rest till en plats som har en särskild plats i deras gemensamma historia. Svensk Dam erfar nämligen att prinsparet varit på besök i den skånska pärlan Båstad.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia på plats i Båstad

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip är på hemlig resa tillsammans.

Det var där, på nattklubben Pepe’s Bodega, som de föll för varandra, i juli 2009. Självfallet har Båstad en väldigt stor betydelse för kärleksparet.

Det är kanske därför då återvänder dit då ofta? För två år sedan var Carl Philip hedersgäst på Padel-veckan där och passade då på att ta med Sofia och barnen för lite semester.

Och nu är de alltså tillbaka. Vittnen berättar att de sett Carl Philip och Sofia på plats i Båstad och att de såg avslappnade och harmoniska ut.