Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Vi avslöjar! Chris mamma Eva O'Neill på Solliden med Madeleine och Chris

eva o'neill på solliden med madeleine och chris

Öland har fått finbesök. Svensk Damtidning kan berätta att Chris mamma, Eva O'Neill, just nu befinner sig på det kungliga sommarslottet. Och hon stannar länge!

Släktträff på Solliden. Att den svenska kungafamiljen älskar att tillbringa juli månad på sitt öländska sommarslott är allmänt känt. Och den som uppskattar de här veckorna allra mest är nog ändå Madeleine. Till vardags bor hon och Chris i Florida och därför tycker prinsessan att det är extra viktigt att barnen får njuta av Alvaret och de öländska vidderna när Sverige är som vackrast.

Chris mamma umgås med kungaparet

Nu kan Svensk Damtidning dessutom avslöja att Chris mamma, Eva O’Neill, gör familjen sällskap på Solliden. Hon bor annars i London men vill förstås passa på att träffa barnbarnen Leonore, Nicolas och Adrienne och njuta av sommaren tillsammans med dem. Enligt våra uppgifter stannar Eva hela veckan vilket betyder att det även blir en hel del umgänge med kungen och drottningen.

Silvia och Eva har ju båda bott i München och talar gärna tyska med varandra när de ses. Kanske får farmor O’Neill även följa med ner till hönshuset? Att ta med barnbarnen ut för att hälsa på hönsen har drottningen nämligen gjort till sin dagliga morgonrutin.

eva o'neill drottning silvia

Eva O’Neill och drottning Silvia tycker mycket om varandra. Och nu får de chans att umgås i sommarvärmen.

Svalkande dopp nere vid Båthuset

När kungaparet är på Solliden tar de alltid emot mycket besök och slottet har många gästrum att tillgå. Dessutom finns ju Kavaljershuset som ofta fungerar som sommarbostad åt Carl Philip och Sofia eller Madeleine och Chris. Och kanske är det där deras London-gäst huserar i detta nu. Carl Philip och Sofia är ju nämligen på Gotland. Vilket du kan läsa mer om här!

I dag ska det bli uppemot 30 grader varmt på Solliden så då håller sällskapet säkert till i Båthuset. En byggnad som ligger nere vid Kalmarsunds strand. Här finns flera stora sällskapsytor, solterass och bastu. En perfekt plats om Eva vill ta sig ett svalkande dopp.

Foto: TT