Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar: då återförenas Hagasesessorna igen!

25 maj, 2018, 09:00 
Annie-Li Eriksson
hagasessorna
Om cirka två veckor döps lillsessan Adrienne i Drottningholms slottskyrka. Svensk Damtidning erfar att alla Hagasessorna kommer att vara på plats - till Madeleines stora lycka!
Annons

Fredagen den 8 juni döps prinsessan Madeleines och Chris O’Neills lilla flicka Adrienne, och då kommer vi att få se kungens alla systrar på plats! Senaste gången prinsessorna Margaretha, Birgitta, Désirée och Christina samlades vid ett och samma dop var när prinsessan Estelle, 6, döptes 2012. Sedan dess har var och en haft annat för sig och de har därför inte kunnat närvara vid de senare doptillfällena samtidigt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Anledningen till återföreningen är att kungen planerar firandet av storasyster Désireé dagen efter dopet, erfar Svensk Damtidning. Prinsessan kommer nämligen vara bortrest under sin 80-årsdag den 2 juni, och det är därför en väldigt bra tajming att fira henne i samband med dopet då hela kungafamiljen är samlad.

Det senaste kungliga dopet som vi kan blicka tillbaka till var prins Gabriels dop den 1 december. Då var systrarna Margaretha och Christina på plats i Drottningholm.

Margaretha är den Hagasessan som närvarat vid flest kungliga dop. Hon har varit på fem av sex högtidsceremonier.

Foto: IBL  och TT

Annons