Vi avslöjar: då återförenas Hagasesessorna igen!

hagasessorna

Om cirka två veckor döps lillsessan Adrienne i Drottningholms slottskyrka. Svensk Damtidning erfar att alla Hagasessorna kommer att vara på plats - till Madeleines stora lycka!

Fredagen den 8 juni döps prinsessan Madeleines och Chris O’Neills lilla flicka Adrienne, och då kommer vi att få se kungens alla systrar på plats! Senaste gången prinsessorna Margaretha, Birgitta, Désirée och Christina samlades vid ett och samma dop var när prinsessan Estelle, 6, döptes 2012. Sedan dess har var och en haft annat för sig och de har därför inte kunnat närvara vid de senare doptillfällena samtidigt.

Anledningen till återföreningen är att kungen planerar firandet av storasyster Désireé dagen efter dopet, erfar Svensk Damtidning. Prinsessan kommer nämligen vara bortrest under sin 80-årsdag den 2 juni, och det är därför en väldigt bra tajming att fira henne i samband med dopet då hela kungafamiljen är samlad.

Det senaste kungliga dopet som vi kan blicka tillbaka till var prins Gabriels dop den 1 december. Då var systrarna Margaretha och Christina på plats i Drottningholm.

Margaretha är den Hagasessan som närvarat vid flest kungliga dop. Hon har varit på fem av sex högtidsceremonier.

Läs mer: Glädjebeskedet – prinsessan Birgitta kommer till Adriennes dop!

Foto: IBL  och TT