Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Vi avslöjar! Silvias blixtbeslut – för Madeleines skull

Vi avslöjar! Silvias blixtbeslut – för Madeleines skull

Drottning Silvia har haft två hektiska veckor med flera resor på schemat. Nu väljer drottningen lite välförtjänt semester – och det är för sin dotter Madeleines skull.

Drottning Silvia har haft två hektiska veckor, med Brasilien-resan, statsbesöket i Stockholm och nu senast de intensiva FN-dagarna i New York. Det officiella uppdraget tar slut onsdag. Och nu väntar en efterlängtad semester för drottning Silvia.

– Kungen reser hem till Stockholm, men drottningen kommer att vara privat på annan ort, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Stämmer det att hon ska besöka prinsessan Madeleine och hennes familj i Florida?

– Ja det stämmer. Det ska hon göra.

Silvia gör efterlängtat besök hos Madeleine och familjen nere i Miami

Det blir en efterlängtad ledighet för drottningen. Detta är ju första gången som hon får se prinsessan Madeleines och Chris O’Neills nya hem, den stora villan med pool i ett välbevakat område och inhägnat område utanför Miami. Men det blir framför allt första gången sedan i somras som hon får krama om prinsessan Leonore, 4, och prins Nicolas, 2, igen. Prinsessan Adrienne träffade hon ju i New York i oktober, men sedan dess har det ändå gått två månader och Adrienne har vuxit en hel del sedan dess.

I morgon lämnar drottningen alltså Manhattan för solen och värmen och barnbarnskramarna i Florida. Det är henne väl unt!

Läs också:

Vi avslöjar! Prinsessan Madeleine kommer inte hem till Nobel

Vi avslöjar! Victorias hemliga 75-årsfest för Silvia

Nya detaljer om Madeleines liv i Miami

Foto: