Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Estelles skola rustar upp – föräldrarna skänker tennisbana

12 sep, 2018, 15:00 
Margareta
Sedan augusti går prinsessan Estelle i skolan på Campus Manilla. Nu har föräldrarna skramlat ihop till en ny sportplan till barnen.
Annons

Precis som på många skolor har Campus Manilla en föräldraförening. Och precis som i flera av de eftertraktade skolorna i Stockholm skänker dessa föräldraföreningar då och då diverse bidrag till skolan, så som fotbollsplaner eller nya skrivbord.

Nu kan Svensk Damtidning berätta att föräldraföreningen på Campus Manilla skramlat ihop till en nyrenoverad tennisbana till barnen. Föräldraföreningen står även för bollar och racket. Dessutom ska man kunna använda tennisplanen till andra sporter, så som basket. Det finns alltså en stor möjligthet för prinsessan Estelle att röra sig mycket under sin skolgång, något som prins Daniel kämpar hårt för i sitt officiella arbete som prins.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle under hennes första skoldag på Campus Manilla.
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle under hennes första skoldag på Campus Manilla.

Prinsessan Estelle började i sin nya skola den 21 augusti, på dagen 34 år efter att kronprinsessan Victoria började skolan. På plats fanns självklart kronprinsessparet Victoria och Daniel som stolt såg sin dotter påbörja sin första skoldag. Men i föräldravimlet fanns flera kända personer, läs om vilka kändisföräldrar här!

Annons

Även Svensk Damtidning var på plats under skoldagen, och lilla Estelle som nu blivit stor, såg ut att trivas. Hon lekte omkring med flera vänner som hon kände sedan tidigare, och ställde senare stolt upp på bild i skolbänken.

Prinsessan Estelle i skolbänken under sin första skoldag på Campus Manilla.
Prinsessan Estelle i skolbänken under sin första skoldag på Campus Manilla.

Nu har lillsessan snart hunnit gå en hel månad i skolan, och säkert hunnit med en hel del. Och nu kommer hon dessutom kunna testa på tennis och basket på en ny, fin tennisplan!

Foto IBL

Annons