Vi avslöjar fina överraskningen till George och Charlotte

Under torsdagen besökte hertigparet William och Kate NK. Med sig fick de presenter till prins George och prinsessan Charlotte.

Prins George och prinsessan Charlotte kan snart lära sig svenska barnsånger. När deras föräldrar, prins William och Kate besökte den brittiska designutställningen Creative Industries på NK i Stockholm under torsdagen fick de med sig fullproppade goodiebags hem.

Läs mer: Det här visste ni inte om prinsessan Charlotte!

I påsarna fanns bland annat fina nallar, men också sångboken ”Kids Songs – Our Favourites in English and Swedish”, med barnsånger på såväl svenska som engelska.

Bakom boken står musikalartisten och fyrabarnsmamman Kristin Hellberg, som tidigare bodde 18 år i London med sin familj. Hon kom på idén till boken när henne äldsta son Leo, nu 9 började förskolan där.

– Jag upptäckte att många av sångerna man sjöng på hans engelska förskola var samma som jag växte upp med i Sverige. Då föddes tanken på att spela in ett album där man kan lära sig sångerna på båda språken, säger Kristin till svensk Damtidning över telefon.

Läs mer: Prins William: “Sverige har en speciell plats i våra hjärtan”

Hon menar att boken passar såväl tvåspråkiga barnfamiljer, som andra vuxna och barn som vill lära sig svenska och engelska.

Kristin har själv sjungit in alla barnlåtar, som kommer med en cd-skiva. Till alla texter finns dessutom finurliga illustrationer gjorda av illustratören Åsa Wikman.

Läs mer: Bildspecial! Se Estelles och Oscars speciella möte med William och Kate

Kristin är väldigt glad över att de kungliga barnen nu får lyssna på hennes sånger.

– Det känns som en stor ära. Jag brukade gå med barnvagn i Kensington Garden, så det är jättekul. Jag är tacksam att lilla jag blev utvald att vara med i goodiebagen.

Fick du träffa William och Kate?

– Nej tyvärr var jag hemma med sjukt barn.

Boken säljs bland annat på NK Lek & Baby i Stockholm, samt finns på Spotify. Men nu har Du också chansen att vinna den här.

Läs mer: Hertiginnan Kate hyllar Sverige – igen!

Foto: IBL och Stella Pictures