Svensk Damtidning avslöjar! Här bor prinsessan Madeleine!

10 sep, 2018, 11:09 
https://image.svenskdam.se/bild-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471672&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Margareta
Nyheten kom som en total överraskning. Prinsessan Madeleine flyttar till USA. Isande London-vindar byts mot efterlängtade Florida-brisar. Och än en gång hamnar den prinsessa vi alla vill ska komma hem, på "fel" sida Atlanten.
Annons

Men att det blev just Florida var faktiskt inte helt oväntat. Flera av Chris företag har alltid varit skrivna där. Däremot är valet av stad oväntat. Svensk Damtidning kan nämligen avslöja att familjen bor i Miami, och inte i Palm Beach som många gissat.

Av respekt mot prinsessfamiljen, som helst av allt vill leva ett ostört liv, kommer vi inte att gå in närmare på område eller adress. Men vi kan berätta att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill hyr sitt livs första gemensamma hus! Och precis som så ofta i Florida ligger villan i ett så kallat “gated community”. Vakter ser alltså till att inga obehöriga släpps innanför den skyddande bommen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här i Miami kommer prinsessan Madeleine att ha sitt hem
/ IBL

Familjen har tillgång till både tennisbana och pool, prinsessan Leonore och prins Nicolas kan alltså plaska omkring hela dagarna, medan prinsessan Madeleine och minstingen Adrienne finns intill. På plats i Florida ska Madeleine arbeta för World Childhood Foundations USA-kontor, och för dessa tillfällen kommer familjen att fortsätta ha en nanny som stöd.

Annons

– Prinsessan Madeleine kommer nu närmare och kan delta i Childhood USAs verksamhet, med större möjlighet att närvara vid arbetsmöten, projektbesök och event, säger Åsa Andreasson Åkerström, kommunikationsansvarig på Childhood.

Förutom att jobba kommer Madeleine att njuta av ett undanskymt liv i en stad där allt och alla finns. År 2002 festade prinsessan med sångaren Enrique Inglesias. Nu bor de i samma stad!

Nu avslöjas det var Madeleine och Chris kommer att bo i USA
ABACAUSA.COM

Även kändisar som Calvin Klein och Celine Dion har hus i Miami och på flera av stadens restauranger har Beyoncé setts äta. Och när det gäller matutbudet kommer nog prinsessparet att känna sig nöjda över valet av stad.

I New York, när Chris och Madeleine bodde på 57:e gatan, var paret stammisar på asiatiska Mr Chow, där Chris alltid beställde Pekingankan och där personalen gav honom smeknamnet Mr Perfect. Nu kan de istället äta middag på den hypade asiatiska restaurangen Zuma eller ta en avslappnad lunch på Terazza, den italienska restaurangen på hotellet Shore Club.

Madeleine och Chris tillsammans med alla barnen
Foto: Anna-Lena Ahlström, Kungahuset.se / Photo: Anna-Lena Ahlström, Royal Court, Sweden. Images must not be sold on to or distributed to third parties. Not hand out. Not for marketing purposes. Copyright must always be stated on publication. For any ques

I dagsläget vet ingen när den kungliga familjen på fem, byter hemstad nästa gång. Kanske är de i Miami för att stanna. Om så blir fallet är staden dessutom perfekt när det kommer till skola för barnen. Svenska skolan i Fort Lauderdale ligger bara 45 minuter bort. Det kan låta långt, men även i Stockholm är detta en helt normal pendlingstid. Det tar exempelvis 30 minuter för prinsessan Estelle att ta sig till skolan varje morgon.

Annons

Dessutom har ju busungarna Leonore, Nicolas och Adrienne varandra om nu bilresorna med palmer svischande utanför fönstren skulle bli långtråkiga. Och där hemma kommer Madeleine att vänta, som den närvarande mamma hon hela tiden sagt att hon vill vara, i det vackra Miami-hemmet hon alltid drömt om!

Foto: IBL, Kungahuset/Lena Ahlström

Annons
Innehåller annonslänkar