Vi avslöjar! Historisk bild på Estelle tagen i dag under Nobel

Poserade tillsammans med mamma Victoria och morfar kungen.

Det har varit en hektisk dag för kronprinsessan Victoria. Innan hon skred in i det fullsatta konserthuset och intog sin stol på podiet hade det varit officiell fotografering på slottet. Svensk Damtidning kan, som enda tidning, berätta att kungen, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle poserade på bild tillsammans. En bild som hovet kommer att publicera inom kort. De passade på att göra det i samband med Nobel, när kungen och Victoria var högtidligt klädda.

Foto: Stella Pictures

ANNONS

Köp direkt från Svensk Damtidnings shop

Låga priser – snabba leveranser – fri retur

Estelle 5 år!
Fem år med Estelle!

Ett unikt magasin med 84 sidor om hela Sveriges lilla favorit – prinsessan Estelle!

Vi firar med vår unika specialtidning ”Fem år med Estelle”, fylld av härliga bilder och fina ögonblick med Estelle och hennes kungliga familj.

Vi ser tillbaka på bröllopen och dopen hon varit på, buset med de kungliga kusinerna, födelsedagarna, myset med mamma och pappa och lyckan över lillebror Oscar. Det och mycket annat får du i vår fina tidning som du kan spara och bläddra i om och om igen!


Gå till shoppen

Guldpläterat armband Bisou, finns i barn- och vuxenstorlek
Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin!

Detta vackra armband från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och gavs också till henne som gåva på födelsedagen. Armbandet finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter. Armbandet är guldpläterat och har fem berlocker. Symbolerna som pryder armbandet är; måne, fyrklöver, krona, hjärta och stjärna. Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.


Gå till shoppen