Vi avslöjar! Madeleines bästis Lussan gifter sig samma vecka som Adrienne döps

Vi avslöjar! Madeleines bästis Lussan gifter sig samma vecka som Adrienne döps

Det blir en hektisk vecka för prinsessan Madeleine i sommar. Bröllop för den absolut bästa vännen Louise Gottlieb och Gustav Thott, dop för prinsessan Adrienne och nationaldag!

Endast tre månader efter att prinsessan Madeleine fött prinsessan Adrienne ska hon bocka av tre stora fester inom en veckas tid.

Allt börjar med bröllopet mellan Louise Gottlieb och Gustav Thott. Vi kan nu avslöja att prinsessan Madeleines absolut bästa vän ska gifta sig den 2 juni 2018 och självklart kommer Madeleine vara Lussans högra hand under hela den stora bröllopsdagen.

Läs mer: Bildextra! Här är prinsessan Adriennes okända kusiner

Men festligheterna tar inte slut där.

prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine.

Den 6 juni äger den svenska nationaldagen rum. En dag så kungafamiljen firar med svenskarna på en rad olika sätt. Men en tradition som alltid håller i sig är att hela familjen, inklusive prinsessan Madeleine, klär på sig nationaldräkten och beger sig till Skansen där det firas så att det står härliga till.

Läs mer: Vi minns Estelles och Leonores dop – se filmerna här!

Efter denna kväll får den nyblivna mamman prinsessan Madeleine en lugn dag innan det drar igång igen. Prinsessan Adrienne ska döpas. Chris O’Neills familj kommer att flygas in till Stockholm och ännu en gång kommer de att samlas i Drottningholms slottskyrka.

Foto IBL