Vi avslöjar! Madeleines bästis väntar barn – mamma för första gången

prinsessan madeleines bästis lussan väntar barn
NU GRATIS

De gifte sig i vackra Sörmland med hela kungafamiljen på plats. Nu kan vi berätta den glada nyheten att Madeleines bästa väninna väntar barn.

Utökning i prinsessan Madeleines vänkrets. Nu väntar en av de närmaste väninnorna smått och trebarnsmamman Madeleine ger förstås sina bästa föräldratips till den blivande modern. Kungaparet har dessutom en nära relation till de blivande morföräldrarna så för den lilla krabaten väntar, med andra ord, ett liv i den innersta kretsen.

Det är nog högst troligt att prinsessan Madeleine blir gudmor åt den lilla babyn.

Svensk Damtidning har pratar med en i familjen som berättar mer.

Friherre Gustav Thott och Louise, född Gottlieb, gifte sig för ett år sedan – och nu ska de ska de bli föräldrar!

– De är glada och mycket lyckliga, berättar Carola Gottlieb för Svensk Damtidning.

Hon gläds förstås med dottern och ser fram emot i höst, då barnet beräknas komma. Det blir en förväntansfull sommar för Gustav och Louise Thott. Så härligt med tillökning i familjen!

Carola och Fredrik Gottlieb

Carola och Fredrik Gottlieb, föräldrar till prinsessan Madeleine bästa väninna Lussan Thott, född Gottlieb.

Gustav och Lussan Thott bor på Östermalm i Stockholm och tillbringar sommaren på familjens sommarnöjen i Trosa och i Skåne. Ni minns säkert det vackra bröllopet i Trosa, då Lussan sade “ja” till sin stilige fästman? Lördagen den 2 juni 2018 gifte paret sig i Hölö kyrka i ljuvliga, blomstrande Sörmland.

Madeleine och Lussan

Dagen till ära var hela kungafamiljen är på plats – prinsessan Madeleine som tärna och dottern Leonore, 4, var brudnäbb åt sin gudmor. Alexander Skarsgård var en av de kända ansiktena i kyrkan.

Höll ett magiskt tal

Det regnade vita rosenblad över brudparet och brudgummen kunde inte sluta kyssa sin vackra hustru. Gustav Thott höll sedan ett rörande kärlekstal till Lussan innan han bjöd upp till dans. Han förklarade där hur oerhört mycket han älskar henne och vad hon betyder för honom.

– Vi ska ha en härlig framtid tillsammans!

Bröllopskyssen. Svenska kungafamiljen på Louise ”Lussan” Gottliebs och friherre Gustav Thotts bröllop. Vigsel i Hölö kyrka och bröllopsfest i Trosa skärgård.

Bröllopskyssen!

Prinsessan Madeleine var tärna och höll även hon ett fint tal till sin bästis, där hon bland annat citerade några mycket speciella rader ur Mauro Scoccoas 90-talshit ”Sarah”. Brudgummens bröder Didrik och Sebastian stod för musiken och mitt under bröllopsmiddagen väntade en överraskning för nyblivna friherinnan Thott.

Foto TT