Vi avslöjar! Madeleine kidnappade Lussan – anordnade möhippa i jetset-paradis

Lussan Gottlieb måste ha blivit rejält överraskad när prinsessan Madeleine och vännerna kidnappade den blivande bruden för hennes möhippa.

Det är snart dags för årets stora societetsbröllop, Madeleines bästa kompis Louise “Lussan” Gottlieb, 35, ska gifta sig med Gustav Thott, 40. Och Svensk Damtidning kan nu avslöja att prinsessan Madeleine är hemkommen från en lyckad möhippa på franska rivieran.

Som vi tidigare berättat var ju Madeleine, Chris och barnen i Florida för knappt en månad sedan. För att hinna till Lussans möhippa fick prinsessan flyga hem tidigare från familjesemestern.

Madeleine som var huvudarrangör för möhippan, hade tillsammans med Caroline Leksell, Tin-Tin Af Burén, Louise Berggren, Stephanie Bergström och Bathina Philipson kidnappat den blivande frun Thott i Stockholm för att sedan sätta henne på ett flyg till Nice. Vännerna hade rest i olika flyg för att inte dra för mycket uppmärksamhet till sig. Därefter sammanstrålade gänget i Saint-Tropez där det bjöds på trevliga middagar, sol, fest och bad.

Läs mer: Se härliga bilderna när Madeleine och Leonore åker karusell

Foto: IBL