Vi avslöjar! Prinsessan Madeleine på semester i Florida med familjen

Madeleine har sparat fina minnet under fyra år

Prinsessan Madeleine är som bekant mammaledig med yngsta dottern Adrienne, och även övriga familjemedlemmar har tagit en värdefull paus från arbete och skola. Prinsessfamiljen njuter just nu av lediga dagar vid poolen – och Svensk Damtidning vet var de befinner sig!

I morgon är det två månader sedan prinsessan Madeleine och Chris O’Neill välkomnade sin yngsta dotter, prinsessan Adrienne, till världen. Direkt efter födelsen delade Madeleine med sig av söta bilder på den nyfödda lilla flickan och hennes syskon prins Nicolas och prinsessan Leonore, men nu var det ett bra tag sedan vi såg till prinsessfamiljen.

Prinsessfamiljens lyxiga semesterhus i Florida

Prinsessfamiljens lyxiga semesterhus i Florida, där de befinner sig just nu.

Och nu har vi fått förklaringen. Enligt Svensk Damtidnings källor har familjen rest på semester och befinner sig just nu i sitt semesterhus i Florida. Det lyxiga huset har fem stora sovrum, fem badrum och två barnrum. Det är inrett med golv av mörkt ädelträ, marmorbadrum och designkök. Till huset hör också en trädgård med stor pool och ett garage.

Läs mer: Victoria stöttar syster Madeleines viktiga engagemang

Prinsessfamiljens hus i Florida har en pool

Här njuter familjen av lata dagar med plask och lek.

Chris O’Neill köpte huset år 2008 för 17,6 miljoner kronor och renoverade det för en okänd summa pengar. Han har vid flera tillfällen försökt sälja huset – i november 2015 lades det ut för 44,5 miljoner – men utan att lyckas, detta trots en sänkning av priset. I väntan på att rätt köpare ska uppenbara sig används huset av familjen, bland annat reste Chris och Madeleine hit för ganska exakt fyra år sedan med en nyfödd liten Leonore. Nu är de alltså här igen, denna gång som trebarnsfamilj.

Utsikten från huset är riktigt fin

Utsikten strax utanför huset är minst sagt hänförande!

Läs mer: Madeleines okända bröllopspanik: ”Sprang runt klänningen som små möss”

Redan under kungens födelsedag fick vi veta att Madeleine med familj lämnat landet, och att det var anledningen till att familjen inte närvarade vid firandet. Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren kommer prinsessan Madeleine att befinna sig i Sverige senare under maj månad igen. Den 8 juni döps ju lilla prinsessan Adrienne, och troligen får vi se åtminstone delar av prinsessfamiljen även under firandet av Sveriges nationaldag den 6 juni. Men nu laddar familjen alltså batterierna och njuter av ledig tid tillsammans i Florida.

Läs mer: Se prinsessan Madeleines nya bilder på Adrienne!